onsdag 6 april 2011

Malmöe

Vart i Malmö idag med klasserna som har Människan socialt och kulturellt för att besöka Moskén. Det var faktisk ganska intressant, även fast man redan vet i princip allt han berättade om. Efteråt mötte min kära syster och hennes man upp oss så jag fick tillbaka mitt Next presentkort. Sen följde vi efter dem in till Entré där jag fick agera guide till dom andra små flickorna som aldrig shoppat i Malmö förr haha
Men det var mys och jag fick beställt min väska. Fick dessutom ett par underbara skor från New Yorker av Vickan istället för bensin pengarna. Bild kommer upp senare!

För övrigt har jag fortfarande jätte ont i sidan. Det började i måndags med att jag satt fel i soffan framför datorn och fick ont i ryggen. Men sen urartade det till att jag knappt kan gå utan att knapra värktabletter. Fruktansvärt jobbigt, kunde inte sova igår heller för hur jag än vred mig så gjorde det ont.Om det inte går över snart blir det doktorn även fast han antagligen kommer säga att det är nån muskel som är i kläm och det ända jag kan göra är att vila, det funkar ju uppenbarligen inte heller.

Oh well, chao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar